Partnerska mreža Genezis

Izravni prodavači partnerske mreže Genezis umreženi su radi zadovoljavanja zahtjeva partnera, osiguravajući pritom izvrsnu uslugu i konkurentne cijene.

Primarni nam je cilj na najvišem nivou zadovoljiti potrebe naših partnera u poljoprivredi, što jamči izvrstan tim stručnjaka u našoj tvrtci, nekoliko desetljeća iskustva, razgranatu poslovnu mrežu i izvrsnu kvalitetu proizvoda.

Najvažniji zadatak organizacije je da putem održivog razvoja nudi pravu vrstu gnojiva po odgovarajućoj cijeni (dušična i kompleksna NPK gnojiva, kruta i tekuća osnovna i folijarna gnojiva za prihranu, kao i gnojiva za prskanje i folijarna gnojiva) prilagođenu svakom poljoprivredniku i vrsti tla.

Partnerska mreža Genezis omogućuje krajnjim korisnicima u poljoprivredi nabavu tipa željenog gnojiva neposredno od naših predstavnika prodavača. Uz cjelovitu ponudu gnojiva, stručnim savjetima pomažemo u ekonomičnom upravljanju poljoprivrednim djelatnostima.

Našim kupcima dostavljamo ponajviše cestovnim prijevozom. Moguća je dostava naših proizvoda željeznicom i vodenim putem. Strategiju prodaje ćemo i u budućnosti stvarati radi zadovoljavanja potreba naših krajnjih korisnika, pružajući cjelokupnu uslugu našim partnerima. I dalje nudimo gnojiva s najboljim omjerom cijene i kvalitete te kontinuiranim daljnjim razvojem usluga jamčimo dobar plasman naših proizvoda na tržištu.