Genezis je također bio zastupljen na 40. AGROmashEXPO-u

2022. February 18., Friday

Genezis je također bio zastupljen na 40. AGROmashEXPO-u!

Između 26. i 29. siječnja 2022. održana je ovogodišnja međunarodna izložba poljoprivrede i poljoprivrednih strojeva AGROmashEXPO čiji je domaćin ovaj puta bio obnovljeni kongresni centar HUNGEXPO Budapest. Kao i prethodnih godina, i ove smo godine sudjelovali kao izlagač na međunarodno priznatom stručnom sajmu gdje su se zainteresirani tijekom četiri dana mogli upoznati s najnovijim poljoprivrednim strojevima i uslugama, ulaznim materijalima te nagrađivanim proizvodima i tehničkim inovacijama.

Na visokokvalitetnom stručnom događaju s 350 izlagača iz 18 zemalja, poljoprivrednici i proizvođači mogli su vidjeti vrhunske proizvode industrije poljoprivrednih strojeva, steći uvid u nove smjerove razvoja tehnologije te doznati mogućnosti nabave poljoprivrednih strojeva.   

Posebno nam je zadovoljstvo i ponosni smo što je upravo štand Genezisa bio jedan od najspektakularnijih štandova na 40. izdanju AGROmashEXPO-a. Prostor od 450 četvornih metara, koji također krase jedinstvena tehnička rješenja, osvojio je nagradu „Najljepši štand” u kategoriji „Hungexpo Veliki štand”, koju dijeli s drugim izlagačem.

Posebna atrakcija našeg štanda bila je ogromna skulptura Pétisó „Big-Bag” koju je za ovu značajnu prigodu izradio kipar Áron Mikus. Također smo na zanimljiv način predstavili naša istaknuta mineralna gnojiva (uključujući Pétisó, Pétisó+S, Pétimészsó, NPK 8-16-24 i Karbamid) – u prozirnim stupcima od pleksiglasa – pa su njihova zrna time dobila ne samo ilustrativnu, nego i funkciju dizajna.

Nismo zaboravili ni na našu tvornicu Nitrogénművek koja je 2021. godine slavila 90 godina postojanja: na velikim smo se LED projektorima uz pomoć arhivskih fotografija i kratkih filmova prisjetili gotovo stoljetne prošlosti tog industrijskog objekta s dugom poviješću. Na projektoru smo održali i prezentaciju proizvoda: zainteresirani su mogli pogledati naš kratki film o sjemenju ozimih žitarica.

Iako je ove godine bilo manje posjetitelja zbog pandemije Covida, naš štand je unatoč tomu bio vrlo popularan. Tijekom izložbe imali smo priliku osobno se susresti i razgovarati s našim brojnim partnerima te smo uspjeli pružiti korisne savjete brojnim zainteresiranima.

Zahvaljujemo svim našim dragim partnerima na sudjelovanju i nadamo se da se vidimo i sljedeće godine!